Poloketi mo moli i fafo: nofoaga moli fale ofisa

I le amataga o le 1990s, o le fale faigaluega na faasolosolo malie lava ona avea ma sui o le fausiaina o le aai.Faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le tamaoaiga o le atunuʻu, o le tele ma le tele o fale faigaluega na faʻaalia, o le ata atoa ua avea ma se tasi o mea taua e fua ai le atinaʻe, ae faʻapea foʻi ma le faʻatusaina o le ata pisinisi o le atinaʻe.o le fale o se nofoaga mo tagata e fai ai galuega faapisinisi, ae o se vaega taua foi o le vaaiga i le po o le aai, o le a la le mea autu o le mamanu mo le fausiaina o galuega?
A1
1.O le fausaga o le fausiaina ma foliga vaaia o loʻo faʻamatalaina, ma o le siosiomaga o loʻo siomia ai e faʻavasegaina.Amata mai i manaʻoga o le siosiomaga malamalama ma le malamalama faʻalelei, o le gaioiga ma le matagofie e ausia.O le ogatasi ma le tutusa o le mamanu moli ma le fausaga o le fale o loʻo matauina faʻatasi, lea o le a le afaina ai le fausiaina o le laufanua i le ao, faʻaleagaina o le malamalama ma isi faʻafitauli.E ala i le malamalama e atagia moni ai le fausiaina o le ofisa sinia ma le matagofie o le ofisa, faʻapea foʻi ona atagia atoa le uiga o le fale ofisa faʻaonaponei.

2. O mea taua i luga o le pito i luga o le fale faigaluega o le faʻamalamalamaina o le faʻamalama ma le faʻavasegaina mataʻina, lea e faʻaalia ai le tau faʻatau pisinisi ma faʻaogaina ai le toniga faʻamalama o le fale atoa, o le fale ma moli o loʻo siomia ai le mafiafia ma le vevesi, fale mataʻina tu ma le manogi o fausiaina faaonaponei.

3. Ona o le tafe tele o tagata i le faitotoa ma le ulufafo o le fale faigaluega, ina ia faʻamaonia lona tulaga, e tatau ona faʻaleleia lona faʻamalamalamaina ma faʻateleina le susulu o le faitotoa.

4. Filifiliga o le lanu malamalama: ona o le fausiaina o galuega, o le lanu malamalama o le pa puipui fafo moli moli e tele lava samasama ma paʻepaʻe, tapu le faʻaogaina o le malamalama lanu ma le tele o suiga malosi o le lanu malamalama.

5. Filifiliga o lamepa ma punaoa malamalama: o le mataupu faavae o le filifilia o lamepa e tatau ona ausia manaoga o le tufatufaina atu o moli, lamepa matagofie, mea e foliga mai ai fale ma le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga, ituaiga ma le lelei e tatau ona saogalemu ma faʻamaoni, o le mea muamua lea. fa'avae fa'asino, aua o le mea taua lea e a'afia ai le lelei o le poloketi ma toe fa'aleleia mulimuli ane.Faufale galuega mo faufale maualuluga, tuai toe faaleleia galuega e sili atu ona faigata!

6.Meto'a fa'atonuga fa'amalama: auala fa'atonutonu moli atamai.E faʻaopoopoina e le malosi ma le faʻatonutonuina o le tusi, faʻapea foʻi ma le auala faʻatonutonu o tausamiga tetele, ao ma le po.Mulimuli i le taʻiala o le faʻaolaina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga ma le atinaʻeina gafataulimaina, e ala i le faʻaogaina o moli malamalama, o le fale faigaluega e fausia i totonu o se galuega faʻaola ma le puipuiga o le siosiomaga.


Taimi meli: Tes-16-2022