NEON Falemataaga

Pe a faatusatusa i tatou manatua a o laiti, o le vaaiga i le po o le aai e matua pupula mata i moli.E le gata o loʻo i ai se Milky Way e pei o le faʻaaliga vaaia, ae faʻatupuina foi se ata malosi e faʻatusaina ai le fuga o le afi.

O le mea moni, o lenei mea e le mafai ona tuʻueseeseina mai moli faʻaonaponei LED silicone neon, e le gata e faigofie ona faʻapipiʻi, ae faʻapea foʻi le saogalemu, faʻaolaina eletise, matagofie ma susulu, o le taimi nei o le neon o le a ave oe e tatala le malaga matagofie neon i aso uma!

O moli neon e fausia ai le miti

O ai o le a le fa'aosoosoina e Bulgari's retro, faʻafiafia fiafia pop-up i Sigapoa?

6T$U7BF_W39Y$R@0S5WJTS1

O loʻo i Shanghai Tianzifang, o lenei faleoloa e tatau ona taʻua o Hermes o pepe taalo, saʻo?Na ou faalogo i moli neon o alu ma le loto o se teine.

20721142050

O moli neon e fausia ai se siosiomaga faatufugaga

O lenei fa'apipi'i neon a le tusiata fou a le aufaasālalau Wang Xin toe fa'afo'iina se potu lanu piniki e le mafaagaloina e pupula, fa'alilolilo ma malulu, fa'atofuina lagona i se lalolagi neon lanu rosa.

JM]NLF[X_ADF9(NJ8RMTVEL

I le faletusi avanoa o Beijing, neon light afternoon tea + bar o le tulaga masani.O le faʻatulagaina o le faleoloa e faʻalagolago lava i moli neon e sui ai lanu eseese, e eseese aʻafiaga i le ao ma le po.O tuafafine laiti e o mai e pue ata e le mananao e o ese.

QQ fa'asinomaga 20220721142306

Shenzhen neon net pa mumu, mai le faletele Saina o se lalolagi neon lua-laupapa, faigofie fausia le faiga fou o faatufugaga, siosiomaga le mafai ona faatoilaloina decompression, e leitioa le lauiloa o le tafe.

$E@){]BDA{TA70[$QUWLB)U

O moli neon e faʻaalia uiga faʻapitonuʻu

O le faleoloa vevela i Chengdu e tosina mai ai alii ma tamaitai i lalo o moli neon ma lagona.Aemaise lava pe a uma le po, o moli lanu felanulanuaʻi, i totonu o le pisapisao o loʻo faʻafefeteina le motu o tagata e sili ona mata.

2
_$AIE[L({~CC@8([P825YMR

O se faleaiga Mekisiko lea e tu i Bali.O se faleaiga fa'apitoa ma lanu susulu i le ao, ae i le po, e mafai ona suia lanu neon ma liliu i se fale kalapu psychedelic i le sekone.E manaia le galue fa'apenei?

3
4

Se tulaga Neon

Neon avanoa fa'aipoipoga, e le o se fa'aipoipoga sili ona manaia ma manaia na e mana'o ai?E mafai e moli neon ona faia le mea lava e tasi pe a e manaʻo i le pa.

{62{{4_WZH_H9N92E9I$T$L

E mafai e moli neon ona liliu se tulimanu lemu i se fale vaaia i soo se taimi ma soo se mea.Pe o se taumafataga maualuga po o se pati tumaoti, o le moli e mafai lava ona faigofie ona iloa mea e te manaʻo ai.

1OAEXTEJ8OD_P(TT4IM{WHB

Afai e lava se faʻailoga neon e avea ai oe ma faʻailoga fou o le taulaga, aisea e le faʻafefe ai?

]1}CL~(4D5LAL}[(X0~~KA3

E tatau ona fai mai o le tulaʻi mai o moli neon silikoni vaivai LED, i tekinolosi e faia ai mo le leai o ni moli tioata tioata tuai ma fiber opitika, gaosiga fetuutuunai, faʻaoga talafeagai, taugofie, ona o le tele o mea lelei, e iai. manumalo i le fiafia o le aufaipisinisi, sili atu le tele o tagata faʻaoga ma tagata faʻatau e fiafia.


Taimi meli: Iul-21-2022